+86-515-88853166

Tuoteryhmä

Ota yhteyttä

Lisää: No.9 Chengxiang Road, Dagangin kaupunki, Yancheng City, Jiangsun maakunta, Kiina

PC: 224043

Puh: 0086-515-88853166

Faksi: 0086-515-88853166

Mail: jsshuoying@hotmail.com

jsshuoying@126.com

Näyttely

Etusivu > Näyttely > Sisältö

Ostot Shoe Machinery: Muista Five Points

On olemassa lukuisia kenkiä -kohteet, miten ostaa näitä toivottavia tuotteita ei ole helppo tehtävä. Joskus myyjät ja asiakkaat kasvokkain tapahtuva viestintä väistämättä tuottaa erittäin epäluuloisia illuusion, seuraavat 5 pistettä hankinnassa toivovat avun, kenkätehtaisiin valita oikea kenkä koneita.

1.Brand: Kaikki kauppias keskitytään oman tuotemerkin! Brand on symboli yritysten omistajat ja joukkuehenkeä. Tuotemerkin takana useita laadukkaita, tilat, services.Such nimellä ”Shuoying” brändi kenkiä stanssaustöissä machine.Many kuuluisan kengät tuotemerkin haluavat käyttää shuoying kenkiä stanssauskonetta omaa tuotantoa.

2.Functions: alkaen ulkonäkö ottaen useimmat kenkä koneita valmistava yritys tuotteen ulkonäkö ovat samankaltaisia, mutta siellä on ero todellisen toiminto, joka vaatii lähempää tarkastelua. Johtavat usein erilaisia toimintoja tuotetta ei voi käsitellä, tai se voi käsitellä vain yhden tuotteen, monipuolisuus ei ole vahva, ja jotkut vaikuttaa tuotteen laatuun sekä altis hukkaan, joten shuoying ehdottaa sinulle, että paras tapa saada omassa näytteitä kokeilla sitä.

3.Quality vaihtoehto: Tämä tilanne on suhteellisen erikoistunut asiakkaille, yleensä koneistettuja osia valmistajan sisäisen laadunvalvonnan ja kokoonpano prosessi voi varmistaa normaalin (paitsi kuluvia osia), ostettu osat voivat olla erilaisia, jos valmistajat eivät ole samat laatua varusteet, se on altis laatuongelmia. Kokoonpanon komponentit vaihtelevat laatutaso on tärkein syy suoraa seurausta laadun ongelman. Lyhyessä ajassa voi löytää mitään ongelmaa, mutta pitkään pieni ongelma. Joten osto kengät kone samalla haluavansa syvällistä sisällä kurkistetaan kokoonpanon ostettujen osien. Paras tapa kiinnittää huomiota järjestelmälliseen, yleistä asumistukea koneiden osat ovat brändi, alkuperästä ja muita selviä merkkejä, joten on kiinnitettävä huomiota, kun ostaa oikean kengät koneita.

4.Price: hinta on kattava kaikki tekijät edellä, yleensä valmistajat lasketaan kustannuksia. Voittoa ja tajuaisi asiakkaiden etujen, jotkut uudet tuotteet tulevat ulos korkea hinta on understandable.The asiakas voi kiinnittää huomiota hintaan, mutta tärkeintä, että laatu, toiminnan ja palvelun.

5.Others: Loppu on joitakin yksityiskohtia, kuten teho ja suorituskyky, ulkonäkö jne, myös niiden todellinen tilanne vaatii joitakin erityisiä vaatimuksia. Sitten katsoa tilannetta huoltopalvelua, perus voi ostaa toiveajattelua tuotteet


Etusivu | Tietoja meistä | Tuotteet | Uutiset | Näyttely | Ota yhteyttä | Palaute | Eloisa soittaa puhelimella | XML | Main sivu

TEL: +86-515-88853166  E-mail: jsshuoying@hotmail.com

Copyright © Jiangsu Shuoying Precision Machinery Co, Ltd