+86-515-88853166

Tuoteryhmä

Ota yhteyttä

Lisää: No.9 Chengxiang Road, Dagangin kaupunki, Yancheng City, Jiangsun maakunta, Kiina

PC: 224043

Puh: 0086-515-88853166

Faksi: 0086-515-88853166

Mail: jsshuoying@hotmail.com

jsshuoying@126.com

Näyttely

Etusivu > Näyttely > Sisältö

Osto Shoe Machinery: Muista viisi pistettä

On olemassa lukuisia kengät koneita myyntiin, miten ostaa nämä toivottavat tuotteet ei ole helppo tehtävä. Joskus myyntihenkilöstö ja asiakkaat kasvokkain kommunikoivat väistämättä tuottaa erittäin epäilyttävää illuusion, seuraavat 5 pistettä hankinnassa toivoa auttavat kenkätehtaiden valita oikeat kenkäkoneet.
1.Brand: Jokainen kauppias keskittyy omaan tuotemerkkiinsä! Brand on yritysten omistajien ja tiimityön symboli. Tuotemerkki takana useita laatua, tilat, palvelut.Kuten "Shuoying" brändi kengät kuolee leikkauskone.Monista kuuluisasta kengät tuotemerkin haluavat käyttää shuoying kenkiä kuolee leikkauskone omalle tuotannolleen.
2.Functions: ulkonäöstä puhuen Useimmat kenkäkoneet valmistavat yrityksen tuote ulkonäkö ovat samankaltaisia, mutta on olemassa ero todellisen toiminnan, joka edellyttää lähempi tarkastelu. Usein johtaa siihen, että tuotteen erilaisia toimintoja ei voida käsitellä tai ne voivat käsitellä vain yhtä tuotetta, monipuolisuus ei ole vahva, ja jotkut vaikuttavat tuotteen laatuun ja ovat alttiita jätteelle, joten shuoies suosittelee, että paras tapa tuoda Omissa näytteissasi kokeilla sitä.
3.Laatuvalinta: Tämä tilanne on suhteellisen erikoistunut asiakkaille. Yleensä koneistetut osat valmistajan sisäisessä laadunvalvonnassa ja kokoonpanossa voivat varmistaa normaalin (paitsi kulutustavarat), ostetut osat voivat olla erilaisia, jos valmistajat eivät ole samanlaatuisia Lisävarusteita, se on altis laadun ongelmille. Lisävarusteiden kokoonpano laadusta riippuen on tärkein syy laatuongelman suoralle tulokselle. Lyhyt aika ei ehkä löydä mitään ongelmaa, mutta pitkään aikaan syntyy pieni ongelma. Joten, kun ostat kengät koneen samaan aikaan haluavat syvällistä sisällä katsomaan sisällä kokoonpano ostettujen osien. Paras tapa kiinnittää huomiota koneiden osien järjestelmälliseen ja yleiseen asumiseen ovat merkki, alkuperä ja muut ilmeiset merkit, joten on kiinnitettävä huomiota, kun hankitaan oikeat kengät.
4. Hinta: hinta kattaa kaikki edellä mainitut tekijät, yleensä valmistajat laskevat kustannukset. Voitto, kun he pitävät asiakkaiden etuja, jotkut uusista tuotteista tulevat ulos korkeasta hinnasta on ymmärrettävää. Asiakas voi kiinnittää huomiota hintaa, mutta tärkeintä on laatu, toiminta ja palvelu.
5.Muut: Loput ovat joitain yksityiskohtia, kuten teho ja suorituskyky, ulkonäkö jne., Myös niiden todellinen tilanne vaatii erityisvaatimuksia. Sitten katso tilanne myynnin jälkeistä palvelua, perus voi ostaa toiveajattelua


Pari: Ei

Seuraava: Daily Care hydraulikone

Etusivu | Tietoja meistä | Tuotteet | Uutiset | Näyttely | Ota yhteyttä | Palaute | Eloisa soittaa puhelimella | XML | Main sivu

TEL: +86-515-88853166  E-mail: jsshuoying@hotmail.com

Copyright © Jiangsu Shuoying Precision Machinery Co, Ltd