+86-515-88853166

Tuoteryhmä

Ota yhteyttä

Lisää: No.9 Chengxiang Road, Dagangin kaupunki, Yancheng City, Jiangsun maakunta, Kiina

PC: 224043

Puh: 0086-515-88853166

Faksi: 0086-515-88853166

Mail: jsshuoying@hotmail.com

jsshuoying@126.com

Uutiset

Etusivu > Uutiset > Sisältö

Auto-ruokinta Die leikkurin on monimutkaisia laitteita

Painatustekniikka, Auto ruokinta Die leikkurin elämänsä peliämme enemmän merkittävä rooli parantaa automaattinen ruokinta Die leikkurin on tärkein voima viimeistelylaitteet, painotuotteet jatkaa kasvamistaan ja kehittymistään stanssausten toteuttaminen toiminnan kysyntä on kasvamassa, joten meidän täytyy kiinnittää huomiota laitteiden käyttö, ajoissa havaita ongelmat ja ratkaista ongelma. Sitten Auto ruokinta kuolee leikkaus kone toiminnassa, mikä on ongelma meidän kiinnittää huomiota se?

Laitteiden käytön aikana meidän täytyy tarkistaa osat hyvissä ajoin kierto jos epänormaalia, tulisi nopeasti sulkea tarkistaa ja säätää epänormaalia ääntä ja tuotanto.

Kirja on lähinnä ongelma Auto-ruokinta kuolee leikkaus konetta ennen tarvitse tarkistaa, täyttääkö paperi prosessin vaatimukset Onko virhe sallitun rajoissa.

Toimijoiden on oltava ammattilaisia, säilytys henkilöstön harjoittaja ei saa käyttää laitteita, onnettomuuksien välttämiseksi.

Auto-ruokinta Die leikkurin monimutkaisia laitteita, jotka on paljon kiinnittimet, kuten ruuvit terästä, älä kiristä sanat aiheuttaa kulumista tai pahvi murskattu reunan ja niin edelleen; veitsi multaa Asetelman ellei tiukka jälkisäädös aiheuttaa prosessi putoamisen.

Silitysrauta levy ilmeinen merkkejä tarvitaan usein tarkistaa sivuston, jos vierasesineitä on poistettava viipymättä.

Täytyy asentaa säännöllisesti laitteiden toiminnan voiteluöljyn, tarkistaa säännöllisesti, onko korjailemalla vakuutus kytkin on herkkä.

Vuodesta 2002 Kiinasta on tullut suurin kuluttaja työstökoneiden maailmanlaajuisesti. Kiinan työstökone teollisuuden rakenne automaatio teollisuuden jatkaa säätämistä, stanssausten toteuttaminen kone teknologian kehitys myös nopeuttaa uusi tie kestävän kehityksen toteutumista teollistumisen. Työstökoneiden tuotannon tarkasti ja tehokkaasti 2013 Kiinan CNC työstökoneiden markkinanäkymät ovat myös uusia muutoksia. Tällä hetkellä useimmat työstökoneiden käytetään maassamme ovat tavallisia työstökoneita. Tavallinen työstökoneiden lukumäärä on valtava ja turvallisuuteen liittyviä ongelmia on korostettu. Siksi turvallisuuskysymykset tullut sen kehityksen suurimpia esteitä. Lisätä turvallisuutta, parantaa koneturvallisuuden vähäisyys NC, usein henkilöstön vammoja ongelman luonne, alhainen turvallisuuden, tuotannon tehokkuutta ei ole suuri ongelma. CNC-työstökoneiden päätyttyä parantaa merkittävästi käsittelytehoa ja automaatio, älykäs tutkinto. Vähentää mahdollisuutta operaattorin yhteyttä vaaralliset osat; käyttöjärjestelmä ja toimivat käyttöliittymä enemmän ergonomisia vaatimuksia, voidaan tehokkaasti vähentää käyttäjän virheiden määrä, vähentää onnettomuuden aiheuttamasta onnettomuudesta.


Etusivu | Tietoja meistä | Tuotteet | Uutiset | Näyttely | Ota yhteyttä | Palaute | Eloisa soittaa puhelimella | XML | Main sivu

TEL: +86-515-88853166  E-mail: jsshuoying@hotmail.com

Copyright © Jiangsu Shuoying Precision Machinery Co, Ltd