+86-515-88853166

Tuoteryhmä

Ota yhteyttä

Lisää: No.9 Chengxiang Road, Dagangin kaupunki, Yancheng City, Jiangsun maakunta, Kiina

PC: 224043

Puh: 0086-515-88853166

Faksi: 0086-515-88853166

Mail: jsshuoying@hotmail.com

jsshuoying@126.com

Uutiset

Etusivu > Uutiset > Sisältö

Leikkaavan koneen leikkausnopeus

Nykyaikaisen koneiden jalostusteollisuuden kehittämisen, leikkauksen laadun ja tarkkuuden jatkuva parantaminen, tuotannon tehokkuuden parantaminen, tuotantokustannusten alentaminen, älykkäät ja automaattiset leikkaustoiminnot ovat myös kasvussa. CNC-leikkauskoneen kehityksen on vastattava nykyaikaisen mekaanisen käsittelyn vaatimuksia. Leikkuri on jaettu liekinleikkuriin, plasmanleikkuukoneeseen, laserleikkuukoneeseen, vesileikkaukseen jne. Laserleikkauskone on tehokkain, leikkaustarkkuus ja leikkauspaksuus on yleensä pieni. Plasmaleikkauskoneen leikkausnopeus on myös erittäin nopea ja leikkauspinnalla on tietty kaltevuus. Liekinleikkauskone on tarkoitettu raskaan hiiliteräksen materiaaliin. Laserleikkauskone on tehokkain, leikkaus tarkkuus ja leikkauspaksuus on yleensä pieni.

Käyttöalue

Metalli- ja ei-metalliteollisuudessa käytettävien leikkauskoneiden yleinen ei-metallisten teollisuuspisteiden vertailu tarkkaan, kuten leikattu kivi, kivenleikkuukone, vesileikkuukone, sahanterä, leikkausliina ja muovi, kemialliset kuitutuotteet laserleikkauskoneella, terä leikkaus kone, leikkaus metallimateriaaleja on liekki leikkaus kone, plasma leikkaus kone, liekki leikkaus kone, CNC leikkaus koneen sisällä ja manuaalinen kahdenlaisia iso, käsikirjan luokka, pieni urheiluauto, puoliautomaattinen, puhdas manuaalinen, CNC , laitureiden CNC leikkauskone, konsoli CNC leikkaus kone, työpöytä CNC leikkaus kone, interfingering linjat nc leikkuri, ja niin edelleen!

kustannus

Kallis laserleikkauskone, ja se on myös eräänlainen korkean teknologian tarkkuus ja tehokkain leikkauslaitteisto, veden veitsi leikkauskone, liekinleikkauskone taas kustannukset ovat suhteellisen matalat, plasma leikkauskone käyttää alhaisimpia kustannuksia (per kpl)

Yläosassa ontto lasi tuotantolinjalla tai parannetaan tuotevalikoimaa, valitsimme lasisen automaattisen erikoisleikkurin, mutta seuraavien pisteiden ostamisessa:

I. leikkaus tarkkuus

Rakennusteollisuuden luokan on yleensä oltava alle 0,5 mm; Kuitenkin vaatimus autojen heijastimelle on alle 0. Olmm. Koneiden valmistajat tarjoavat tarkkuutta yleensä plus- tai miinus 0,2 mm, mutta ei näe tuotekäsikirjojen käyttöönottoa, valon pitäisi olla täydellinen, kun hyväksynnän testin leikkaus tarkkuus ohjelman todellinen leikkaus tarkkuus tuotteista, meillä on yleensä kymmenkunta testinäytteen pintaa. Testaamalla voimme täysin ymmärtää leikkauslautan tasaisuuden ja ohjausjärjestelmän synkronointiohjauksen.

2. Leikkausnopeus

Ovatko leikkaustarkkuuden mukaiset, voimmeko puhua nopeudesta lyhyen leikkuulaitteen vuoksi, silmänsä suurin nopeus, on vaikea määrittää, voimmeko käyttää leikkauskoneen servovahvistinta ohjelmasimulaation avulla tarkistamaan, onko nopeus moottorin saavuttamiseksi korkein. Älä leikkaa leikkausnopeutta, lisää lisäys- ja pienennysnopeutta. Aksia voidaan testata erikseen ja samanaikaisesti.

3. Automaattinen lajitteluoptimointitoiminto

Siellä leikkaavan koneen lopussa on otettava huomioon käsittelykustannukset ja työtyypin erityisluvut, jotka yleensä eivät ole korkeasti koulutettuja ihmisiä kuivumaan, mikä vaatii koneen leikkaamista, on yksinkertainen ja helppo ymmärtää, ei liian monimutkaista, muutoin on hieno edullinen kone ei voinut varaa kiusallista tilannetta. On parasta pitää toiminto välttää vikoja, koska kotimaan takalevyssä on joskus puutteellisia tuotteita. Erikoistyyppisen leikkauksen graafikirjaston tulisi olla joustavampi, joten CAD: n kaavio olisi voitava osallistua ulkoasuun.

4. Huolto on kätevää

I / 0 ja mekaaniset anturit signaalissa, joka ei ole varustettu liikaa, tarpeeton kytkin ja lamppu vähemmän kuin mahdollista, koska kerran tai mekaanisen laitteen ollessa epäkunnossa vaikuttaa leikkauskoneeseen, komponenttivian todennäköisyyden käyttö on vähäistä , vähemmän johdotus on myös vähemmän, on helppo löytää vika ja vaihtaa osat, paras voidaan debug näytöllä kaikki I / 0 signaalin tila. Huoltokustannukset ovat tärkeä tekijä, joka on otettava huomioon koneen ostamisen yhteydessä.

5. Energiansäästö

Samalla tavalla kuin leikkauskokoa koskevat vaatimukset voidaan täyttää, energiankulutuksen leikkaamismahdollisuudet voivat tuoda monia etuja yritykseen. Yksi on suojella ympäristöä ja säästää energiaa. Toinen on säästää yhtiön päivittäiset kulut.


Etusivu | Tietoja meistä | Tuotteet | Uutiset | Näyttely | Ota yhteyttä | Palaute | Eloisa soittaa puhelimella | XML | Main sivu

TEL: +86-515-88853166  E-mail: jsshuoying@hotmail.com

Copyright © Jiangsu Shuoying Precision Machinery Co, Ltd