+86-515-88853166

Tuoteryhmä

Ota yhteyttä

Lisää: No.9 Chengxiang Road, Dagangin kaupunki, Yancheng City, Jiangsun maakunta, Kiina

PC: 224043

Puh: 0086-515-88853166

Faksi: 0086-515-88853166

Mail: jsshuoying@hotmail.com

jsshuoying@126.com

Uutiset

Etusivu > Uutiset > Sisältö

Die Cutting Machine Die-leikkaus, kun Burst Line Solution!

Jotkut asiakkaat kysyivät Xiao Bian sanoi kuolee leikkauskoneen vajaatoiminta, mutta ei tiennyt missä ongelma on, ja myöhemmin pienen valmistajien kanssa kuvasi pienen kuolee leikkauskoneen epäonnistuminen, Xiaobian kuullut nämä tapaukset tietää muotin Leikkauskone kuolee, kun räjähtävä rivi , niin mitä kuolla leikkauskone kuolee, kun räjähtävä rivi se? Yleensä tuotteen litteäpainetusta leikkauskoneesta kuolee leikkaus tai valmiin taivutuksen, sisennys paperiraidoissa. Tämä vika esiintyy usein muottileikkuukoneen rungossa; miten käsitellä näitä tilanteita? Pole pala rei'itys kone Xiaobian kertoa sinulle;

Ensinnäkin paperi (levy) paksuus on liian suuri, lyhyt hyökkäyslinja, tällä kertaa valinnan muotinleikkuujohdon korkeuden tulisi olla kohtuullinen.

Toiseksi, teräslevy jälkeen paperi räjähtävien linjan jälkeen, tällä kertaa pitäisi olla ohut pad paperi.

Kolmanneksi suulakepuristimen paine on liian suuri räjähdyslinjan ollessa tällä kertaa paineen alentamiseksi niin, että jätepuoli on aivan erilainen.

Neljänneksi, sisennysmuotti tai paperin pää liian paksu, sisennys kapea, räjähtävä rivi. Käytä sisennysmuotin sopivaa paksuutta, sisennysleveyttä kohtalaisesti.

5, paperi rapeaa, alhainen vesipitoisuus, erityisesti korkean lämpötilan kiillotettu paperi, die leikkaus, kun räjähtävä linja. Tällä hetkellä, ennen ensimmäistä paperi kosteutta, voidaan käyttää vettä paperi huono vesi, lisätä sen vesipitoisuus, niin että taso hieman joustava, ja sitten kuolee leikkauskone. Kun murskaus, jos ruutu, kun purskahti, rypytys veden alla, vähentää räjähtävä rivi tilanne.

Kuusi, tulosta ulkonäkö suuri alue sininen tai musta ja muut tumma värikenttä, kuolee leikattu jälkeen räjähtävä väri, räjähtää rivi. Kun tulostat, lisää mustetta tai lisää muste-lisäaineita tummalla musteella lisäämään mustetta paperiin tarttumalla, vähentä räjähdyksen väriä, purskeen ulkonäköä.

Seitsemän, katkaise paperin jauheen kerääntyminen räjähdysrajaan. Operaattoreiden on heti hävitettävä puhdas paperi, vieraat aineet ja niin edelleen.


Etusivu | Tietoja meistä | Tuotteet | Uutiset | Näyttely | Ota yhteyttä | Palaute | Eloisa soittaa puhelimella | XML | Main sivu

TEL: +86-515-88853166  E-mail: jsshuoying@hotmail.com

Copyright © Jiangsu Shuoying Precision Machinery Co, Ltd