+86-515-88853166

Tuoteryhmä

Ota yhteyttä

Lisää: No.9 Chengxiang Road, Dagangin kaupunki, Yancheng City, Jiangsun maakunta, Kiina

PC: 224043

Puh: 0086-515-88853166

Faksi: 0086-515-88853166

Mail: jsshuoying@hotmail.com

jsshuoying@126.com

Uutiset

Etusivu > Uutiset > Sisältö

Johdanto kolmeen tyyppiseen Die Cutting Machine

Tänään, Xiaobian kanssasi markkinoilla yhteisen leikkauskone on kolme luokkaa: litteä puristin leikkaus kone, litteä die-leikkaus kone ja pyöreä paine pyöreä leikkaus kone.

Joka me kaikki tiedämme, että kolmenlaisia kuolee leikkauskone, millaisia markkinoita on laajempi? Tämä on litteä paineastian leikkuukoneen litteä paineentasauslaite suhteessa muihin Die Cutting Machine -tuotteisiin, joissa on yksinkertainen rakenne, helppo huolto, helppo käyttö, helppo vaihtaa muotolevyistä sisennyslevyä, joka sopii eri painoihin, muottiin. Sarjan etuja, joten sillä on laaja valikoima markkinoita.

Mutta sen puutteet ovat myös ilmeisiä, esimerkiksi se tarvitsee paljon työpaineita, mikä johtaa työvoiman intensiteettiin ja alhaiseen tuotannon tehokkuuteen. Se on laaja valikoima sovelluksia, jotka soveltuvat taitettavaan laatikkoon, pahvilaatikoihin, aallotettuun laatikkoon. \

Seuraava pieni sarja kanssasi tasaisella paineköynnistyksellä Die Cutting Machine: litteä Die Cutting Machine lähinnä Heidelbergin varhaisesta pyöreän painokoneen muutoksesta, sen edut ovat ilmeisiä: sen työn vuoksi on Line Contact, kone Kuolee vain pieni paine, joten koneen kuormitus on suhteellisen vakaa.

Haittana on se, että koska leikkuukone ja puristustela on helposti kääritty ja siirretty, sovellusalue on suhteellisen kapea. Se soveltuu yleisesti pahville, jonka paino on alle 400 g / m2, ja se soveltuu erityisen hyvin paperin leikkaamiseen ja alumiinifolion galvanointiin. Paperinpuristusprosessissa tulisi kiinnittää huomiota paperikuidun suuntaan, yleisen tulisi olla yhdensuuntainen rullan kanssa aksiaalisessa suunnassa, muuten se aiheuttaa vakavan paperin venyttelyilmiön.

Viimeinen pieni sarja kanssasi pyöreäpainekierroksella Die Cutting Machine: pyöreä paine Die Cutting Machine on rummun jatkuva toiminta, joten sen työtehokkuus muihin Die Cutting Machine -tuotteisiin verrattuna on korkein ja sopii erityisesti massatuotantoon. On juuri sen die-leikkausnopeuden vuoksi, mistä seuraa, että se ei joskus voi taata vaadittua leikkaustarkkuutta. Se on sama kuin pyöröpaine Die Cutting Machine, linkoyhteysperiaatteen käyttäminen viimeistelyssä, joten Die Cutting Machessa on pieni paine ja painejakauma on tasaisempi, joten koneen kuorma on suhteellisen vakaa.

Mutta sen Die Cutting Machine versio on kaareva kaareva pinta, joten levy ja levy vaikeampaa, tekninen vaikeus on suhteellisen suuri, levy kustannus on suhteellisen korkea, pyöreä paine pyöreä leikkaava laite tarvitaan Die Cutting Machine kuin tasainen Die - leikkaava versio kustannuksista 25-100% korkeampi. Pyöreä pyöreä pyöreä leikkaus kone käytetään pääasiassa aaltopahvin tuotteita die-leikkaus ja tavaramerkki verkossa die-leikkaus, nykyinen markkinaosuus on hyvin alhainen.

Edellä on litteä paine Die Cutting Machine, tasainen paine Die Cutting Machine ja pyöreä paine pyöreä Die Cutting Machine kolmen tyyppisiä Die Cutting Machine lyhyt esittely, toivoen tuoda sinulle apua.


Etusivu | Tietoja meistä | Tuotteet | Uutiset | Näyttely | Ota yhteyttä | Palaute | Eloisa soittaa puhelimella | XML | Main sivu

TEL: +86-515-88853166  E-mail: jsshuoying@hotmail.com

Copyright © Jiangsu Shuoying Precision Machinery Co, Ltd