+86-515-88853166

Tuoteryhmä

Ota yhteyttä

Lisää: No.9 Chengxiang Road, Dagangin kaupunki, Yancheng City, Jiangsun maakunta, Kiina

PC: 224043

Puh: 0086-515-88853166

Faksi: 0086-515-88853166

Mail: jsshuoying@hotmail.com

jsshuoying@126.com

Uutiset

Etusivu > Uutiset > Sisältö

Johdanto Die Cutting Machinein tekijöihin

Millainen Die Cutting Machine?

1, pyöreäpaine Die Cutting Machine

Rulla on yhtä kuin painosylinteri, kuolee leikkauspaine; Toinen on rullaveitsihuna. Rullaveitsihartsilla on kaksi pääasiallista puuta ja metallia, joista ensimmäinen on pääasiassa leikattu erittäin paksu aallotettu pahvi, jolla on kemiallinen korroosio tai sähköinen kaiverrusmenetelmä metallirummun muotin käsittelyä varten, pääasiassa itseliimautuvien tarrojen ja tavaramerkkien leikkaamiseksi. On myös metallirulla veitsi die käytetään pääasiassa huippuluokan pitkän aikavälin tuotteita, käyttö murskata tai leikkaus tyyppi.

2, pyöreäpainevalaisin

Pyöreä paine Die Cutting Machine markkinoiden soveltamiseen harvoin, ei ole ammattimainen valmistaja, täällä ei toista niitä.

3, tasaisen painekalvon leikkauskone

Flat Die Cutting Machine on tällä hetkellä yleisimmin käytetty yleisin tyyppi, mutta myös kotimaisten ja ulkomaisten valmistajien malleja.

1, Die Cutting Machine muotolevy levy, jos muoto komplekseja tai järjestetty paljon eläviä osia, ja die-leikkauspiste on hyvin pieni, hyvin harvat, se on helppo aiheuttaa kuolee leikkaus, kun versio. Tässä vaiheessa pitäisi olla tarkoituksenmukaista lisätä pisteiden lukumäärää, mikäli mahdollista, työkappaleen pituuden ja paperin suunnan pitämiseksi yhtenäisenä.

2, jos joustavan nauhan (tai sienen) leikkaava versio on liian pehmeä, ei pysty lyömään paperia, se aiheuttaa myös löysää versiota. Tällä hetkellä tulisi käyttää korkeaa kovuutta, hyvä elastisuus korkealaatuisesta elastisesta nauhasta (tai sienestä).

3, painorivi on liian aikaista aloittaa pieni versio tärkeistä syistä. Muotin leikkauksen jälkeen, kun liikkuva alusta on alaspäin, vaikka paperi on ollut elastinen nauha (sieni) veitsen linjalta, mutta koska elastinen nauha (sieni) on yleensä suurempi kuin veitsiviiva 2-3 mm, tällä kertaa, jos Tarttumisviiva Aloita liike, se johtuu joustavasta nauhasta (sienestä), joka painaa edelleen paperia muotolevyllä ja helposti repeytyy irtoava versio. Tässä vaiheessa tulisi olla löysä ajoittainen mekanismi ja pääpyöräakselin kytkentäholkki liikuttavan alustan säätämiseksi yläkuolosta alaspäin 7 - 8 mm (aallotettu leikkaus, kun leikkaus olisi 10-15 mm), painorivi alkoi liikkua .


Etusivu | Tietoja meistä | Tuotteet | Uutiset | Näyttely | Ota yhteyttä | Palaute | Eloisa soittaa puhelimella | XML | Main sivu

TEL: +86-515-88853166  E-mail: jsshuoying@hotmail.com

Copyright © Jiangsu Shuoying Precision Machinery Co, Ltd