+86-515-88853166

Tuoteryhmä

Ota yhteyttä

Lisää: No.9 Chengxiang Road, Dagangin kaupunki, Yancheng City, Jiangsun maakunta, Kiina

PC: 224043

Puh: 0086-515-88853166

Faksi: 0086-515-88853166

Mail: jsshuoying@hotmail.com

jsshuoying@126.com

Uutiset

Etusivu > Uutiset > Sisältö

Kehitystrendi energiaa säästävästä hydraulisen leikkauskoneen kehityksestä

Hydraulisen leikkauskoneen energiansäästökontrollin kehityskehitys.

Hydraulisen leikkauskoneen alalla energiansäästön säätö ei ole pelkästään polttoainetehokkuuden parantaminen vaan myös tehokkuuden vähentäminen, joka vähentää käyttökustannuksia. Tiedot osoittavat, että lähes 40% suunnittelukoneen vioista on peräisin hydraulijärjestelmästä, ja noin 15% vikasta tulee moottorista. Energiansäästötekniikka voi parantaa moottoritehon käyttöastetta, vähentää hydraulisen voimajärjestelmän, sähköjärjestelmän menetystä ja ladata vaaditun tehon paremmin yhteen, vähentää moottorin ja hydraulisten komponenttien työtehoa, parantaa laitteiden luotettavuutta käytössä.

Kotimaisen ja ulkomaisen kehityksen kehityksestä Hydraulic Die Cutting Machinein energiaa säästävä ohjaus on seuraava:

1) elektrohydrauliikan suhdesäätöjen suhteellista säätöä on sovellettu konetekniikkaan 1980-luvun alusta lähtien, ja sitä on käytetty laajasti hydraulisissa leikkauskoneissa. Suunnittelukoneissa käytetty sähköhydraulinen suhteellinen teknologia voi säästää monimutkaista, suurta hydraulista signaalinsiirtolinjaa, sähkösignaalin lähetys hydrauliset parametrit paitsi nopeuttavat järjestelmän vasteastia ja tekevät koko hydraulisen kuoren leikkaavan järjestelmän hallinnan helpommaksi ja joustavammaksi. 90 sekunnin kuluttua, tietotekniikan kehittymisen myötä elektrohydraulinen suhteellinen ohjaus "älykkäämpi", sähköhydraulinen suhteellinen pumppu ja suhteellisen venttiilin käyttö lisääntyi, joten "älykäs hydraulinen leikkauslaite" oli älykäs. Lähinnä seuraavat näkökohdat: Ensinnäkin tietokoneet pystyvät automaattisesti valvomaan dieselmoottorin hydraulijärjestelmää ja dieselmoottorin käyttöparametreja, kuten paineita ja dieselmoottorin pyörimisnopeutta näiden parametrien mukaisesti, ja voivat automaattisesti valvoa koko hydraulista leikkaamista Siirtojärjestelmä toimii suurella tehokkuudella ja energiansäästöllä, toiseksi se voi suorittaa jonkin puoliautomaattisen toiminnan, kuten tasaisen, kaltevuuden jne., Kuljettajan taitotason vähentämiseksi, mutta työn laatua voidaan parantaa huomattavasti Kolmanneksi, vianmääritys voidaan tehdä havaittujen toimintaparametrien mukaisesti hydraulisulkimen huollon helpottamiseksi Koneella. Hydraulisen leikkauskoneen suorituskykyä on parannettu huomattavasti.

2) dieselmoottorin sähköinen ruiskutussäädin on perinteisessä mekaanisessa nopeussäätödytteisessä dieselmoottorissa, polttoaineen ruiskutuspumpun kiertävä öljytoimitus ja öljyn ruiskutuksen aikaisin kulma vaikuttavat pyörimisnopeuteen, mikä tekee dieselmoottorin suorituskyvyn Vaikea parantaa edelleen. Dieselmoottorin käytön jälkeen voidaan tehdä pumpun sykliöljyä ja polttoaineen syöttöä eteenpäin. Pyörimisnopeus ei enää vaikuta kulmaan, mikä mahdollistaa hydraulisen leikkauskoneen parhaan mahdollisen työskentelyn ja nopeuttaa vasteen nopeutta. Dieselpolttoaineen ruiskutusohjaimen kehittäminen on tärkeä osa Hydraulic Die Cutting Machinein energiatehokkuuden parantamista.

3) kuormitustunnistin kehittää edelleen kuormantunnistinohjausta 1970-luvulta lähtien ja koneiden hydraulisten komponenttien valmistajat ovat käynnistäneet useita samankaltaisia tuotteita. Järjestelmällä on hyvä energiatehokkuus ja ohjattavuus, ja jopa ammattitaidottomat ohjaimet voivat sopeutua nopeasti. Suhteellinen jakoventtiili edistää edelleen kuormitustekniikkaa hydraulisen leikkauskoneen sovelluksessa, helpottaa hydraulisen leikkauskoneen ohjaamista, ratkaisee länsimaat ammattitaitoisen kuljettajan puutteen takia. Siksi kuormituksen tunnistuksen säätö Hydraulic Die Cutting Machine kysyntä kehittyneissä maissa nousee entisestään.

4) kuusi monitieventtiiliä edelleen olemassa Vaikka nelitahtinen venttiilin kuormitustunnistusjärjestelmä voi toimia tarkasti, mutta kaikki tilanteet eivät edellytä tarkkaa toimintaa, ja ammattitaitoiset ohjaimet voivat myös käyttää kuorman tunnistavaa hydraulista leikkauskonetta täydellisen toiminnan varmistamiseksi. Vielä tärkeämpää on, että kuormantunnistusjärjestelmän korkea hinta rajoittaa sen soveltamista kehitysmaihin. Tällä hetkellä monet maailmankuuluvat Hydraulic Die Cutting Machine valmistajat, niiden tuotteet ovat molemmat käyttävät nelitahtimoottori valvonta kuorman tunnistava Hydraulinen Die Cutting Machine, on käyttänyt kuusi venttiili hydraulijärjestelmä kuten virtaus positiivinen ja negatiivinen virtauksen ohjaus Hydraulinen Die Cutting Machine. Aikuiset valmistusmenetelmät ja alhaiset hinnat mahdollistavat kuusisuuntaisen monikanavaventtiilin jatkavan työskentelyä.

5) parantaa edelleen venttiilin säätöä ja energiansäästöohjausta kuuden yleisen monitoimiventtiilin hydraulijärjestelmässä, on vielä monia paikkoja, kuten liikuteltavuutta, energiansäästöä, koska Hydraulic Die Cutting Machine -tehdas on edelleen Ulkomailla tehdyssä tutkimuksessa.

6) monitoiminen yhdistelmä hydraulisen leikkauskoneen suorituskyvyn parantamiseksi, erilaisten energiansäästötoimenpiteiden yhdistelmä on laajempi. Edellisessä järjestelmässä hydraulipumppu on integroitu monien toimintojen kanssa, mutta erilaisten olosuhteiden rajoitusten vuoksi enintään kolme. Kuten hydraulipumpun kuvassa 14 esitetään, integroitu paineen katkaisu on virtauksenohjaus ja tehonrajoitustoiminto, joka on verrattain suosittu markkinoilla nykyisin kaikentyyppisissä hydraulipumpun periaatekuvioissa, sillä on myös useita erilaisia toimintoja. Hydraulitekniikan kehityksen ansiosta on mahdollista integroida enemmän toimintoja pumppuun.

7) muuttuvan parametrin säätö, jotta voidaan paremmin mukautua kaikentyyppisiin hydraulisen leikkauskoneen kuormitustarpeisiin, jos jotkut sisäiset ohjauskomponentit dynaamisessa järjestelmässä eivät enää ole kiinteitä arvoja asetettuina, mutta voivat työskennellä Hydraulic Die Cutting Machine Erityistilanteesta ja muutoksesta. Esimerkiksi EX-sarjan Hitachin rakennuskoneen Hydraulic Die Cutting Machine -tuotteen valmistuksessa kuormitusanturiventtiilin asettama paineen kompensaattorin paine-ero voi muuttua työskentelyolosuhteiden mukaan, parantaa Hydraulic Die Cutting Machine -laitteen sopeutumiskykyä. Voidaan ennustaa, että tulevaisuudessa Hydraulic Die Cutting Machine -tehojärjestelmällä voidaan säätää enemmän säätöparametreja, mikä tekee hydraulisten leikkauskoneiden tehosta ja helpompaa käyttää.

8) pumppu - moottorin vastaava ohjaus edelleen "älykkääksi" tietokoneohjaustekniikan ansiosta, pumppu - ja moottorinohjausohjaus ymmärtävät edelleen "älykkäästä", näiden kahden yhdistelmä on entistä tiiviimpi, . Tässä ohjauksessa säätölaite voi säätää työolosuhteiden mukaan automaattisesti hydraulipumpun ja moottorin säätöä, joka takaa tuotoksen työtarpeen ja pienemmän polttoaineen kulutuksen.

company.jpg

Etusivu | Tietoja meistä | Tuotteet | Uutiset | Näyttely | Ota yhteyttä | Palaute | Eloisa soittaa puhelimella | XML | Main sivu

TEL: +86-515-88853166  E-mail: jsshuoying@hotmail.com

Copyright © Jiangsu Shuoying Precision Machinery Co, Ltd