+86-515-88853166

Tuoteryhmä

Ota yhteyttä

Lisää: No.9 Chengxiang Road, Dagangin kaupunki, Yancheng City, Jiangsun maakunta, Kiina

PC: 224043

Puh: 0086-515-88853166

Faksi: 0086-515-88853166

Mail: jsshuoying@hotmail.com

jsshuoying@126.com

Uutiset

Etusivu > Uutiset > Sisältö

Kylmäpuristimen huolto on erittäin tärkeää

Kylmäpuristin on yksi puunjalostusteollisuuden yleisesti käytetyistä koneista. Sitä käytetään pääasiassa levykalusteiden liimaamiseen ja viiluttamiseen. Kylmäpuristimen käytön jälkeen kylmäpuristuskone suorittaa huoltotyötä. Kylmäpainokoneiden kunnossapidossa on täydelliset standardit. Kun me lopuimme, kuinka säilyttää kylmäpuristimen? Täällä kaikkien käyttöön.

1, kunkin luokan lopussa on puhdistettava puristin ja varmistettava, että ruuvit ovat puhtaat.

2, viikoittaiset turbiinit, siipipyörät, nostoväline voiteluun, nostoruuvi ja mutteri täyttööljy. 3, sylinterin öljypinta on pidettävä 25-45 mm: n välein, kuten alle 25 mm: n öljypinta on täytettävä hydrauliöljyllä ja polttoainesäiliöllä, sinun on ensin ylä- ja alapäätypöydälle yli 100 mm: n pituinen lohko ja täytettävä sitten Öljytoiminta. 4, sylinterin männän jitter tai terävä ääni, kaasun pitäisi olla tyhjennetty

5, on ehdottomasti kielletty sylinteri yli käytön matkan, kieltää paine tai paineen vähentäminen tapahtuu, kun käsittely.

Kylmäpainokoneiden huolto on erittäin tärkeää, vain kunnossapito kunnossa, kylmäsäilöntekokoneen vikaantumisen vähentäminen, Cold Press Machinein käyttöiän pidentäminen, lisää Cold Press Machine -sisältöä, vieraile verkkosivuillamme tai puhelimitse ottamalla yhteyttä valmistajiimme oppimaan Lisää The

Ymmärtää Cold Press Machine -hinnan hinta on ensin ymmärrettävä tämä laite tai tiedä hinta, mutta et osaa käyttää mitä sen merkitys on! Henan Cold Press Machine -laitteiden valmistajilla on paljon, mutta Cold Press Machine -tekniikka ei ole muutama, jos haluat osallistua Cold Press Machine -hankkeeseen, meidän on löydettävä ammattimaiset valmistajat hankkimaan laitteita ja palveluita.

Meidän tekninen henkilökunta antaa sinulle seuraavan tiedetietämyksen Cold Press Machine:

Kylmäpuristin, eli kylmä ja kuiva kompressori. Paineilmassa olevan vesihöyryn määrä määräytyy paineilman lämpötilan mukaan: paineilman lämpötilan pienentäminen paineilman vesihöyryn pitoisuuden pienentämiseksi säilyttäen paineilman paineen oleellisesti vakiona ja ylimääräinen vesihöyry Tiivistyy nestemäiseksi. Kylmä ja kuiva kone (jäädytetty kuivausrumpu) on tämän periaatteen käyttö jäähdytysteknologian avulla kuivaan paineilmaan.

Kylmäpuristin kone on jaettu ruuviin Cold Press koneeseen ja hydrauliseen kylmäpuristimeen. Yksi ruuvi Cold Press Machine on turbiini, pitkäaikainen huolto, herkkä. Hydraulinen kylmäpuristin. Helppo vuotaa ilman säännöllistä huoltoa, tehokkuutta. Cold Press Machine hinta, vaikka sama malli markkinoilla on erilainen, ja haluamme tarjota tarjous voi haluta Xinxiang Kim Li puusepäntyöt tarkastus, yhtiön erilaisia kylmäpuristin kone säilyttää kohtuullinen tarjous ja aina käyttäjän Arvokas tapaamaan.


Etusivu | Tietoja meistä | Tuotteet | Uutiset | Näyttely | Ota yhteyttä | Palaute | Eloisa soittaa puhelimella | XML | Main sivu

TEL: +86-515-88853166  E-mail: jsshuoying@hotmail.com

Copyright © Jiangsu Shuoying Precision Machinery Co, Ltd