+86-515-88853166

Tuoteryhmä

Ota yhteyttä

Lisää: No.9 Chengxiang Road, Dagangin kaupunki, Yancheng City, Jiangsun maakunta, Kiina

PC: 224043

Puh: 0086-515-88853166

Faksi: 0086-515-88853166

Mail: jsshuoying@hotmail.com

jsshuoying@126.com

Uutiset

Etusivu > Uutiset > Sisältö

Syy, miksi tarkkuus Die Cutting Machine on vähentynyt

Yksi, sijainnin asettamista varten ei ole sallittu. Koneen pitkäaikainen käyttö aiheuttaa sen, että leikkaava runkorakenne tai leikkauslevy on paikannuslohkon kulumisessa, niin että rako on liian suuri ja johtaa leikkaustarkkuuden pienentämiseen. Asemointilohko olisi korvattava tällä hetkellä. Sivupolkimen kulumisen kuluminen on tärkeä tekijä, kun sivuasennusta ei sallita. Koska valinnan asettaminen ei riitä korvaamaan hyvää kulumista, se aiheuttaa huonoa paikannuspuolen paikannustarkkuutta. Vaihda tällä hetkellä sivuasennuslevy.

Toiseksi, heilurin sijainnin asettaminen ennen ja jälkeen on liian pieni. Koska ketjun pituudella itsellään on tietty virhe, jos paikoitusetäisyys on liian pieni, etu- ja takasäätö ei voi poistaa ketjun virheitä, mikä vaikuttaa leikkaustarkkuuteen. Tällöin on säädettävä ennen heiluriruuviasennon tai asennon jälkeisen heilurin nokan asentoa niin, että etu- ja takasäätökehys, joka estää hampaat 2 mm - 3 mm etäisyydellä, on sopiva.

Kolmanneksi tarttumispaine on liian pieni tai epätasainen. Jos tarttujan aktiivinen hammashoidon kimmoisuus pienenee pitkäaikaisen käytön vuoksi, se aiheuttaa paperin liukumisen tai pudotuksen siirtoprosessin aikana, mikä vaikuttaa suoraan leikkaustarkkuuteen. Tarttumisten välinen epätasainen paine voi aiheuttaa paperille siirtymisen. Tällä hetkellä pitäisi muuttaa aktiivisia hampaita. Lisäksi kiinteiden hampaiden vaakasuorassa korkeudessa pitäisi olla myös johdonmukaisia, muuten se voi olla tartuntapaperin törmäys- tai tartuntapaperin ryppyissä, mikä vaikuttaa leikkaustarkkuuteen.

Neljänneksi kartonkiprosessi, pääketjun kuluminen ja repäisyntyminen, vaikuttaa suoraan paikannustarkkuuteen ennen leikkaamista. Tässä vaiheessa vaihdetaan ketju. Jaksottainen mekanismin kuluminen, joka johtaa hampaiden riviin pysäytystilaan tai käynnistää jitterin, vaikuttaa myös leikkaustarkkuuteen. Tässä tapauksessa yleensä vaikuttaa vain paikannustarkkuuteen tällä kertaa, pitäisi olla ajoissa huolto.

Edellä mainitut neljä pistettä ovat Die Cutting Machine -leikkauskoneiden tarkkuus ei ole kovin mekaanisista syistä, koneen käyttö- ja kunnossapitohenkilöstö tarvitsee huoltoa, oikea-aikaista tarkastusta ja huoltoa sen varmistamiseksi, että Die Cutting Machinein paras toimintatapa.


Etusivu | Tietoja meistä | Tuotteet | Uutiset | Näyttely | Ota yhteyttä | Palaute | Eloisa soittaa puhelimella | XML | Main sivu

TEL: +86-515-88853166  E-mail: jsshuoying@hotmail.com

Copyright © Jiangsu Shuoying Precision Machinery Co, Ltd